De Zwemvijver

Verantwoording

Wie zijn we?

De Zwemvijver is gespecialiseerd in de bouw van biologische zwemvijvers op maat. Met onze knowhow over tuinen kunnen we ook totaalprojecten realiseren met de nodige terrassen en groenaanleg.

De Zwemvijver begeleidt u ook wanneer u zelf een zwemvijver wil bouwen, de plaatsing van de epdm en de technieken blijven wel in onze handen.

De Zwemvijver heeft zijn oorsprong in de aanleg van tuinen en siervijvers. In 2006 bouwden we onze eerste zwemvijvers. Sindsdien is ons bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met vier geschoolde arbeiders.

De Zwemvijver is erkend plaatser van Firestone epdm.

De Zwemvijver is lid van de Belgische Vereniging voor Biologische Zwemvijvers en lid van IOB, Internationale Organisation für naturnahe Badegewässer. Deze twee beroepsverenigingen promoten zwemvijvers met volledig biologische waterzuivering.


Missie

Een biologische zwemvijver bouwen die volledig voldoet aan uw wensen.

 

Visie

De Zwemvijver is een groenbedrijf, gespecialiseerd in de bouw van duurzame, biologische zwemvijvers. Wij staan voor zwemwater dat uitsluitend gezuiverd wordt op een biologische en mechanische wijze zonder toevoeging of gebruik van biociden.

U krijgt de inspirerende zwemomgeving die u verkiest en waar u het hele jaar plezier aan beleeft, of je nu een verfrissende duik neemt, of gewoon graag gezellig bij de vijver zit.

De Zwemvijver is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Wij denken mee over de evolutie in de sector en spelen hierbij een actieve rol. Ons doel is dat u tevreden bent. Vandaag én morgen!